O NAMA

A T A arhitektonski studio je pokrenut 2016. godine od strane arhitektice Amre Taso. Diplomu inžinjera arhitekture stiče 2006. godine, te nakon toga slijedi raznolik rad u arhitektonskom birou, BIM kompaniji, sudjelovanje u projektu pri Institutu Arhitektonskog fakulteta, te dugogodišnja saradnja sa agencijom za nekretnine Prostor. Cjelokupno radno iskustvo doprinosi nastanku samostalnog projekta čiji cilj je izvrsnost, originalnosti i osobnost. Bliske su nam ideje održivosti i ekologije, ali ujedno gajimo strast prema boji, obliku i kvalitetnim materijala. Želimo da projektujemo lijepu i logičnu arhitekturu.


NAŠE USLUGE

Studio nudi širok spektar usluga vezanih za arhitektonsko projektovanje, nadzor nad izvođenjem radova i savjetovanje. Kao cjelovita arhitektonska praksa pružamo usluge konceptualnih projekata, fizibility studija, idejnih projekata, izvedbenih projekata, praćenja izvođenja radova i nadzora. Posjedujemo certifikat stalnog sudskog vještaka, te nudimo procjenu nekretnina. Sarađujemo sa iskusnim inžinjerima statičar, elektro i mašinskih instalacija, te imamo ostvarenu saradnju sa kvalifikovanim majstorima i izvođačima specijaliziranim za sve vrste građevinsko-zanatskih radova.


NAŠE VRIJEDNOSTI / KAKO RADIMO

Pristup u našem radu je integrativan i kolaboracijski, u vidu konstantno otvorenog dijaloga sa našim klijentima i saradnicima. Vjerujemo da je raznolikost mišljenja ključna za dobar projekat. Ono što najbolje opisuje naš rad je transparentnost i jasna komunikacija, kao i prijateljski i ljudski pristup. Mi smo odgovorni i uvijek dostupni, uključujemo klijenta i pružamo podršku. Cilj nam je ostvariti odnos uzajamnog povjerenja, razumijevanja i sigurnosti, kako sa našim klijentima, tako i sa saradnicima i izvođačima.

Vjerujemo da se najbolji rezultati postižu ako do saradnje sa klijentom dođe u ranoj fazi projekta. To uveliko doprinosi definiranju jasnih nacrta, uspostavljanju razumnog budžeta i solidnih projekcija, te eliminiranju rizika i posljedica pogrešno donesenih odluka. Kako bismo uradili dobar posao za naše klijente, nastojimo da ih upoznamo i shvatimo njihove potrebe. Želja nam je ostvariti dugotrajnu saradnju i biti podrška našim klijentima i u budućnosti.

Powered by Struix